Bel of Whatsapp: 06-146 682 42

Aanbieding

Amiko Box

De Amiko A3 Combo is een compacte Full HD Satelliet, Digitenne en Kabel ontvanger met veel opties. Zo kan de A3 Combo uitgebreid worden met een harde schijf, waardoor u met de Kodi software van uw ontvanger een mediacenter kunt maken. Met de Amiko A3 Combo kunt u naast Full HD televisie en media ook gebruik maken van de internetbrowser, waardoor u gemakkelijk op uw televisie op het internet kunt surfen.

Los te bestellen is de multifunctionele afstandsbediening: de Air Mouse van Amiko. De Air Mouse heeft een ingebouwde microfoon voor stembediening en een scrollwiel.
Amiko Box is available for purchase in increments of 1

Availability: In voorraad

Normale prijs: € 169,95

Aanbieding € 99,95

Gratis vezending bij bestelling van een IPTV pakket

Productbeschrijving

Details

Ontdek de IPTV Amiko Box

Wanneer u op zoek bent naar een ontvanger boordevol opties, dan zit u goed met de IPTV Amiko A3 Combo Box. Deze box is een compacte Full HD satelliet, Digitenne en kabel ontvanger met buitengewoon veel mogelijkheden. Zo kan hij uitgebreid worden met een harde schijf en gebruikmaken van uw internetbrowser. Er gaat een wereld voor uw open met de IPTV Amiko Box!

Vele opties

De mogelijkheid om de IPTV Amiko Box uit te breiden met een harde schijf, zorgt ervoor dat u met Kodi software van de ontvanger een heus mediacenter maakt. U kunt muziek, video, afbeeldingen, games en meer bekijken op de pc, tv of Mac. Gebruikt u de IPTV Amiko Box liever met een internetbrowser? Dat kan ook. Bij het gebruik van de internetbrowser op het IPTV Amiko kastje kunt u gemakkelijk op uw tv over het internet surfen.

Uw bestelling

Een multifunctionele afstandsbediening is los te bestellen bij de IPTV Amiko Box. Deze heeft een ingebouwde microfoon voor stembediening en een scrolwiel. De IPTV Amiko A3 Combo Box zelf kunt u morgen al in huis hebben. Bestel hem daarom voor 17:00 uur. Los te bestellen is de multifunctionele afstandsbediening: de Air Mouse van Amiko. De Air Mouse heeft een ingebouwde microfoon voor stembediening en een scrollwiel.

Extra informatie

Extra informatie

Aanbieding tot datum Nee

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Amiko Box

Eigen tags

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.