Bel of Whatsapp: 06-146 682 42

IPTV Bundel Pakketten

Voordelige IPTV pakketten naar wens

Voor een IPTV pakket op maat bent u aan het juiste adres bij IPTV4all. Wij hebben verschillende pakketten voor korte en lange periodes met een divers zenderaanbod. Ons Gold aanbod bijvoorbeeld biedt u meer dan 2400 tv-kanalen, kiest u voor Premium dan beschikt u over meer dan 6000 kanalen! U bepaalt helemaal zelf hoeveel zenders u ontvangt én voor hoelang. Bij ons geen abonnementen waar u voor lange tijd aan vastzit. Enkel IPTV pakketten voor een vaste tijd. Ieder IPTV pakket stop vanzelf, tenzij u maanden bijkoopt.

Complete IPTV Bundel pakketten

Wilt u graag genieten van het tv kijken van de toekomst, maar bent u niet in het bezit van een smart tv? Met de IPTV Bundel pakketten van IPTV4all bent u in een keer klaar. U ontvangt een van de allerbeste Android mediaboxen en een IPTV pakket ineen. Het enige wat u hoeft te doen is de box aansluiten en de eenvoudige installatie kan beginnen. Voor u het weet geniet ook u van een zeer uitgebreid tv aanbod.

Begin morgen al met kijken

IPTV4all levert snel en voordelig. Bestelt u voor 17:00 uur vandaag, dan leveren wij al de volgende werkdag. Waar wacht u nog op?

3 artikel(en)

per pagina

 • IPTV Family Pakket

  IPTV Family Pakket voor 3 tot 5 personen/aansluitingen in huis! Let op, dit werkt ook op meerdere IP adressen met maximaal 5 mensen tegelijk!. Kijk dus lekker onafhankelijk van elkaar naar jou eigen favoriete zenders! Meer info
  € 350,00

 • Formuler Z8

  Formuler Z8 IPTV Set-Top Box De nieuwe PTV Set-Top Box van formuler is uit! En is direct een van de meest populaire TV ontvanger is zijn prijscategorie. Deze ontvanger draait op Android en ondersteunt tot wel 4K op 60 fps met VP9. Deze box draait nu naast de IPTV app ook apps als YouTube op 4K @ 60fps. Met de nieuwe My TV Online versie geniet jij optimaal van IPTV Hierdoor heb jij een nog snellere gebruikservaring en geniet je oneindig van jouw lievelingscontent. Android 7.0 besturingssysteem met My TV Online IPTV van Formuler Verbeterde WiFi ontvangst tot 1000 mb/s Super snelle processor met 2GB ram ddr4 Tot wel 4k 60fps beeldondersteuning met 5.1 geluidsondersteuning Naast IPTV op 4K nu ook YouTube tot 4K 60 fps ondersteuning Download talloze apps op de ontvanger en ontgrendel alle functies Meer info
  € 119,95

 • IPTV All-In RED 24 Maanden + Gratis Formuler Z8 IPTV Box!

  IPTV All-In RED 24 Maanden + Gratis Formuler Z8 IPTV Box! Meer info
  € 299,99

3 artikel(en)

per pagina