Bel of Whatsapp: 06-146 682 42

IPTV Bundel Pakketten

Voordelige IPTV pakketten naar wens

Voor een IPTV pakket op maat bent u aan het juiste adres bij IPTV4all. Wij hebben verschillende pakketten voor korte en lange periodes met een divers zenderaanbod. Ons Gold aanbod bijvoorbeeld biedt u meer dan 2400 tv-kanalen, kiest u voor Premium dan beschikt u over meer dan 6000 kanalen! U bepaalt helemaal zelf hoeveel zenders u ontvangt én voor hoelang. Bij ons geen abonnementen waar u voor lange tijd aan vastzit. Enkel IPTV pakketten voor een vaste tijd. Ieder IPTV pakket stop vanzelf, tenzij u maanden bijkoopt.

Complete IPTV Bundel pakketten

Wilt u graag genieten van het tv kijken van de toekomst, maar bent u niet in het bezit van een smart tv? Met de IPTV Bundel pakketten van IPTV4all bent u in een keer klaar. U ontvangt een van de allerbeste Android mediaboxen en een IPTV pakket ineen. Het enige wat u hoeft te doen is de box aansluiten en de eenvoudige installatie kan beginnen. Voor u het weet geniet ook u van een zeer uitgebreid tv aanbod.

Begin morgen al met kijken

IPTV4all levert snel en voordelig. Bestelt u voor 17:00 uur vandaag, dan leveren wij al de volgende werkdag. Waar wacht u nog op?

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina